En massage er en yderst effektiv terapi, og uden tvivl afgørende når det gælder smertelindring og afspænding af muskler. Hos Klinikken Livet tilbyder vi flere former for behandlinger inden for smertelindring. Vi hjælper med alt fra muskelsmerter og rygsmerter til hovedpiner, migræner og behandling af stress. I vores behandling er massage ofte en del af processen. Sammen med massagen benytter vi os også ofte af laserbehandlinger som har vist sig at være yderst effektive.

Har du smerter, hovedpine eller andre lidelser tilbyder vi gerne en massage i Silkeborg, Aarhus, Herning og Vejle for at hjælpe dig tilbage til en komfortabel og smertefri tilstand.

Book en tid

Massage og laser terapi

Hos Klinikken Livet arbejder vi meget med Low Level Laser Therapy (LLLT). Vi benytter det i langt de fleste af vores behandlinger af smerte, stress og hovedpiner. Efterfulgt af laserbehandlingen vil vi udføre en dybdegående massage med specielt fokus på dine hæmmede områder.

Udskillelse af affaldsstoffer via massage

Massage er en befriende og afslappende behandling. Dette skyldes bl.a. at berøringen udskiller en masse hormoner som serotonin, dopamin, oxytocin.

Dopamin er vores belønningshormon. Det udskilles når vi gennemfører større projekter, har sex, spiser lækkert mad eller lignende. Den følelse af glæde og følelse af præstation man oplever efter en løbetur eller et lækkert måltid er dopamin. Da dopamin kan give dig en følelse af glæde, kan du bogstaveligt talt også forbedre dit humør med en massage.

Som dopamin er serotonin ligeledes et lykkehormon. Et underskud af serotonin kan føre til depression, hvilket mange vælger at kompensere for med såkaldte lykkepiller.

Det sidste hormon, der udskilles som et resultat af massagen er oxytocin. Oxytocin har mange positive virkninger mest af alt sænker det dit angstniveau. Oxytocin kan også udskilles ved at kramme i over 30 sekunder.

Kontakt os i dag for massage i Silkeborg, Herning og Aarhus

Har du smerter i ryg, muskler eller andet, eller døjer du med hovedpine eller stress? Så kontakt os i dag enten via tlf. 22 16 19 23, mail kontakt@klinikken-livet.dk eller gennem kontaktformularen her på siden.