Lider du af hovedpine? Hovedpine er stærkt invaliderende, og påvirker din arbejdsevne og generelle livskvalitet. Ligesom det fører til problemer med hukommelsen og koncentrationsbesvær.

Der er flere former for hovedpine, næsten altid ledsaget af smertefulde spændinger i nakkemuskulaturen. Enhver med kronisk hovedpine skal undersøges grundigt for at udelukke, at der kan være tale om alvorlig sygdom, som fx. en hjernetumor.

Behandling af hovedpine med low level laser therapy

På vores klinik behandler vi hovedpine ved at benytte Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybdegående massage. Laserterapi aktiverer kroppens naturlige helingsprocesser, og er en effektiv metode til helbredelse – fremfor blot at dæmpe problemet med ordinært smertestillende medicin.

Behandlingen giver altid resultat

Laserbehandling kræver indgående anatomisk viden, som jeg har – i kraft af min lægeuddannelse og min erfaring. Allerførst sætter jeg mig ind i selve årsagen til smerterne, og de involverede anatomiske strukturer. Dérefter kan jeg give dig den korrekte og mest effektfulde laserbehandling.

Det er forskelligt, hvor mange gange man skal behandles for hovedpine. De fleste oplever mærkbare resultater første gang, og væsentlig lindring efter få behandlinger. 100% af mine patienter er sluppet af med deres smertestillende medicin, og 90% har opnået komplet smertefrihed.