Smerter er stærkt invaliderende, og kan styre dit liv – med følger såsom depressiv tendens, hukommelses- og koncentrationsbesvær.

Listen over de smertesyndromer, som vi kan hjælpe med, er lang. Det er især de smertesyndromer, som det etablerede sygdomssystem ikke er i stand til at finde en forklaring på, som vi er bedst til at finde en løsning på. Blandt andet: Nakkesmerter, arm og skuldersmerter herunder frossen skulder, ondt i ryg- og brystmuskler, irriterede slimsække, uspecifikke ledsmerter og hælespor er nogle af de smertesyndromer, som vi har helbredt.

Laserterapi-behandling fjerner smertesyndromer

På vores klinik behandler vi smertesyndromer ved at benytte Low Level Laser Therapy (LLLT). Denne metode er yderst effektiv og langt bedre end ordinært smertestillende medicin, der normalt benyttes som behandling af smertesyndromer. En væsentlig del af behandlingen går ud på, at der ikke blot er tale om smertebehandling, men om en helingsproces.

Det kræver indgående lægefaglig og anatomisk viden at tilrettelægge og gennemføre en korrekt laserbehandling. Som uddannet læge, med omfattende praktisk erfaring, kan jeg udrede dig og sætte mig ind i selve årsagen til smerterne, og de involverede anatomiske strukturer – og løse dine smerteproblemer.

Behandlingen giver altid resultat

  • 90% af mine patienter er blevet 100% smertefri
  • Alle mine patienter har fået det bedre.
  • Alle mine patienter er sluppet af med deres smertestillende medicin!
  • Alle mine patienter oplever et resultat allerede ved første behandling
  • Alle mine patienter oplever væsentlig lindring efter få behandlinger.