Lider du af rygsmerter? Hos Klinikken Livet tilbyder vi behandling af rygsmerter ved hjælp af Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybdegående massage. Smerter i ryggen kan føre til yderligere gener som for eksempel hukommelses- og koncentrationsbesvær, men dette vil blive bedre i takt med behandlingen af dine rygsmerter.

Behandling af rygsmerter med low level laser therapy

Laser terapien er mindst halvanden gang så virksom som traditionel smertestillende medicin i forbindelse med behandling af rygsmerter. I modsætning til medicin fører til det til en konkret helingsproces, fremfor kun at dæmpe smerterne. Desuden er selve laserbehandlingen smertefri og helt uden bivirkninger.​

Det er forskelligt, hvor mange gange man skal behandles for rygsmerter. Du kan dog forvente mærkbare resultater efter første behandling, og god lindring efter omkring 8-10 behandlinger.

Før behandlingen skal vi afdække årsagen af rygsmerterne

Som speciallæge har jeg det rette erfaringsgrundlag, og indgående anatomisk viden, for at kunne behandle dybtliggende muskler. Det er vigtigt at kende årsagen til smerterne og hvilke anatomiske strukturer, der er involveret. Dette kræves for at kunne afdække, om der er tale om muskelforbundne smerter, eller om der er andre, mere eller mindre alvorlige årsager – før vi påbegynder behandlingen.