Mange med diagnosen migræne, lider i virkeligheden af spændingshovedpine. Her er faktisk tale om voldsomt smertefulde spændinger i nakkemusklerne. Lidelsen er særdeles invaliderende – så godt som alle mine patienter har nedsat arbejdsevne og dårlig livskvalitet samt hukommelses- og koncentrationsbesvær.

Den “ægte migræne” hedder hemicranium på latin, og er en relativt sjælden tilstand, som der desværre ikke er mange virksomme behandlinger for. Dog kan Sumatiptan smertelindre mange migrænepatienter.

Behandling af migræne med laserterapi

På min klinik behandler jeg spændingshovedpine med Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybtgående massage. Denne metode er langt mere effektiv end blot smertestillende medicin – fordi laserstrålerne trænger dybt ind, og igangsætter kroppens naturlige helingsprocesser.​

Laserbehandling giver altid resultat

Som uddannet og særdeles erfaren læge, har jeg en indgående anatomisk viden – hvilket kræves for at kunne udrede dit problem, og afdække selve årsagen til smerterne.

De fleste oplever resultater efter første behandling af spændingshovedpine, og en væsentlig lindring efter få behandlinger. Det varierer dog, hvor mange gange en patient skal behandles for spændingshovedpine.