steele@dadlnet.dk   22 16 19 23

Behandling af stress hovedpine og nakkesmerter​

Nakkesmerter og hovedpine hænger ofte sammen, og det gør stress og hovedpine også. Her er der tale om spændinger i nakkemuskulaturen. Nakkesmerter og stress hovedpine fører til sideeffekter som hukommelses- og koncentrationsbesvær, men dette vil lindres efterhånden som en behandling af stress skrider frem.

​Laser terapi til behandling af stress

Vi tilbyder behandling af nakkesmerter og stress hovedpine ved hjælp af dels Low Level Laser Therapy (LLLT) og dels dybdegående massage i blandt andet Silkeborg og Aarhus. Metoden er langt mere effektiv end traditionel smertestillende medicin som behandling af stress hovedpine. Dertil kommer, at behandlingen er en helingsproces og ikke blot en smertebehandling.

Det kræver en større anatomisk viden at behandle dybdeliggende muskler, men vi har naturligvis erfaringsgrundlaget til at kunne afgøre, om der er tale om muskelforbundne smerter, eller om der er tale om andre mere eller mindre alvorlige problemer. Dette udreder vi, inden vi påbegynder behandlingen.

Normalt fører behandlingen af stress hovedpine til smertefrihed

​Det er med andre ord vigtigt, at behandleren kender årsagen til smerterne og de involverede anatomiske strukturer.

De fleste vil opleve et mærkbart resultat allerede ved første behandling af stress og en god lindring efter omkring 8-10 behandlinger. Alle vil dog opleve forbedringer, og de fleste vil opnå smertefrihed.

Kontakt os gerne for at få en tid eller for at høre mere om selve behandlingen. Du er velkommen til at ringe på telefon 22 16 19 23 eller skrive til os på steele@dadlnet.dk.