Stress symptomer er ofte ledsaget af smertefulde nakkespændinger og hovedpine. Der er tale om spændinger i nakkemuskulaturen, og nakkesmerter og stress hovedpine fører typisk til sideeffekter som hukommelses- og koncentrationsbesvær, men dette vil lindres efterhånden som en behandling af stress skrider frem.

​Laser terapi til behandling af stress

Vi tilbyder behandling af nakkesmerter og stress hovedpine ved hjælp af Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybdegående massage i Silkeborg, Aarhus, Herning og Vejle. Metoden er langt mere effektiv end traditionel smertestillende medicin som behandling af stress hovedpine. Dertil kommer, at behandlingen er en helingsproces og ikke blot en smertebehandling.

Det kræver indgående anatomisk viden at behandle dybdeliggende muskler, men vi har naturligvis erfaringsgrundlaget til at kunne afgøre, om der er tale om muskelforbundne smerter, eller om der er tale om andre mere eller mindre alvorlige problemer. Dette udreder vi, inden behandlingen påbegyndes.

Normalt fører behandlingen af stress hovedpine til smertefrihed

​Det er med andre ord vigtigt, at behandleren kender årsagen til smerterne og de involverede anatomiske strukturer.

De fleste vil opleve et mærkbart resultat allerede ved første behandling af stress, og en god lindring efter 8-10 behandlinger. Alle vil dog opleve forbedringer, og de fleste vil opnå smertefrihed.