Har du brug for en stress behandling? Stress symptomer er ofte ledsaget af smertefulde nakkespændinger og hovedpine. Der er tale om spændinger i nakkemuskulaturen, og nakkesmerter og stress hovedpine fører typisk til sideeffekter som hukommelses- og koncentrationsbesvær, men dette vil lindres efterhånden som en stress behandling skrider frem.

Book en tid

​Hvad er stress?

Når kroppen eller sindet kommer i ubalance kalder vi det for stress. Stress kan forekomme på mange forskellige måder enten gennem udfordringer på arbejdet, i dine forhold med familie, venner eller romantiske partnere. Mange oplever stress især når de skal balancere privatlivet og arbejdslivet optimalt. Der er selvfølgelig og andre måder hvorpå stress kan forekomme, men de vigtigste er at få det behandlet. Stress kan nemlig medføre dårligere hukommelse og kan sågar gøre dig mere modtagelig overfor sygdom.

Stress behandling via Laser terapi

Vi tilbyder behandling af nakkesmerter og stress hovedpine ved hjælp af Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybdegående massage i Silkeborg, Aarhus, Herning og Vejle. Metoden er langt mere effektiv end traditionel smertestillende medicin som behandling af stress hovedpine. Dertil kommer, at behandlingen er en helingsproces og ikke blot en smertebehandling.

Det kræver indgående anatomisk viden at behandle dybtliggende muskler, men vi har naturligvis erfaringsgrundlaget til at kunne afgøre, om der er tale om muskel forbundne smerter, eller om der er tale om andre mere eller mindre alvorlige problemer. Dette udreder vi, inden din stress behandling påbegyndes.

Normalt fører behandlingen af stress hovedpine til smertefrihed

​Det er med andre ord vigtigt, at behandleren kender årsagen til smerterne og de involverede anatomiske strukturer.

De fleste vil opleve et mærkbart resultat allerede ved første behandling af stress, og en god lindring efter 8-10 behandlinger. Alle vil dog opleve forbedringer, og de fleste vil opnå smertefrihed.

Kontakt os for en effektiv stress behandling

Har du været stresset på det seneste og oplevet symptomer som spænding i nakken eller hovedpiner? Så kontakt os og få udbedret problemet med nogle effektive stress behandlinger. Du kan kontakt os på tlf. 22 16 19 23, mail kontakt@klinikken-livet.dk eller gennem kontaktformularen her på siden.