steele@dadlnet.dk   22 16 19 23

Behandling af piskesmæld i Silkeborg nær Århus og Herning

​​Smerter fra piskesmæld og den medfølgende hovedpine er stærkt invaliderende. Det fører med andre ord til smertefulde spændinger i nakkemuskulaturen. Det påvirker derfor ens arbejdsevne og generelle livskvalitet, ligesom det fører til problemer med hukommelsen og koncentrationsbesvær.

Behandling af piskesmæld med Low Level Laser Therapy

På vores klinik behandler vi piskesmæld og hovedpine ved at benytte Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybdegående massage i blandt andet Aarhus og Silkeborg. Denne metode er yderst effektiv og langt bedre end ordinært smertestillende medicin, der normalt benyttes som behandling.

En væsentlig del af behandlingen går ud på, at der ikke blot er tale om smertebehandling, men om en helingsproces. Det kræver naturligvis en anatomisk viden. Denne har vi oparbejdet og kan derfor udrede problemet.

Behandlingen der altid giver et resultat

​Derfor sætter vi os som behandler ind i selve årsagen til smerterne og de involverede anatomiske strukturer. Det er forskelligt, hvor mange gange man skal behandles for piskesmæld. De fleste vil dog opleve et resultat ved den første behandling af piskesmæld og væsentligt lindring efter få behandlinger.

​Kontakt vores klinik allerede i dag for at aftale opstart af behandlingen. Du kan for eksempel ringe på telefon 22 16 19 23, men du kan også skrive til os på steele@dadlnet.dk. Vores klinik har beliggenhed i Silkeborg, nær Århus og Herning.
​​