Hos Klinikken Livet tilbyder vi behandling af piskesmæld i ​​Silkeborg nær Århus og Herning. Smerter fra piskesmæld og den medfølgende hovedpine er stærkt invaliderende. Det fører med andre ord til smertefulde spændinger i nakkemuskulaturen. Det påvirker derfor ens arbejdsevne og generelle livskvalitet, ligesom det fører til problemer med hukommelsen og koncentrationsbesvær.

Har du oplevet ovenstående smerter og spændinger i nakken anbefaler vi at du kontakter os hurtigst muligt og får foretaget en behandling.

Book en tid

Behandling af piskesmæld med low level laser therapy

På klinikken behandler jeg piskesmæld og hovedpine ved at benytte Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybdegående massage. Denne metode er yderst effektiv og langt bedre end ordinært smertestillende medicin, der normalt benyttes som behandling. En væsentlig del af behandlingen går ud på, at der ikke blot er tale om smertebehandling, men om en helingsproces.

Behandlingen giver altid et resultat

Laserbehandling kræver anatomisk viden, som jeg har i kraft af min læge-uddannelse og erfaring. Allerførst sætter jeg mig ind i selve årsagen til smerterne, og de involverede anatomiske strukturer. De fleste oplever et mærkbart resultat ved første behandling, og væsentlig lindring efter få behandlinger. Det er imidlertid forskelligt, hvor mange behandlinger der kræves førend 100% smertefrihed er opnået.

Tag piskesmæld alvorligt

I Danmark kan du få behandling af piskesmæld uden at det koster en helt vild sum. Men alligevel er der også en tendens til at nedtone symptomer på piskesmæld hos patienter. Hos Klinikken Livet nedtoner vi ikke dine symptomer. Vi tager et grundigt kig på symptomerne og giver dig den bedste behandling.

Kontakt os for behandling af piskesmæld

Ønsker du at hører mere eller søger du en professionel der kan hjælpe med behandling af piskesmæld i Silkeborg nær Århus og Herning? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 22 16 19 23, mail kontakt@klinikken-livet.dk eller gennem kontaktformularen her på siden.