​​Smerter fra piskesmæld og den medfølgende hovedpine er stærkt invaliderende. Det fører med andre ord til smertefulde spændinger i nakkemuskulaturen. Det påvirker derfor ens arbejdsevne og generelle livskvalitet, ligesom det fører til problemer med hukommelsen og koncentrationsbesvær.

Behandling af piskesmæld med low level laser therapy

På klinikken behandler jeg piskesmæld og hovedpine ved at benytte Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybdegående massage. Denne metode er yderst effektiv og langt bedre end ordinært smertestillende medicin, der normalt benyttes som behandling. En væsentlig del af behandlingen går ud på, at der ikke blot er tale om smertebehandling, men om en helingsproces.

Behandlingen giver altid et resultat

Laserbehandling kræver anatomisk viden, som jeg har i kraft af min læge-uddannelse og erfaring. Allerførst sætter jeg mig ind i selve årsagen til smerterne, og de involverede anatomiske strukturer. De fleste oplever et mærkbart resultat ved første behandling, og væsentlig lindring efter få behandlinger. Det er imidlertid forskelligt, hvor mange behandlinger der kræves førend 100% smertefrihed er opnået.