steele@dadlnet.dk   22 16 19 23

Behandling af hovedpine​ i Silkeborg nær Århus og Herning

Lider du af hovedpine? Hovedpine kan være stærkt invaliderende. Der er flere former for hovedpine, og det kan være udtryk for en alvorlig sygdom, f.eks. en hjernetumor. Derfor skal enhver med kronisk hovedpine undersøges grundigt for at udelukke, at der kan være tale om en alvorlig sygdom.

​De non-maligne smerter med hovedpine som hovedsymptom er næsten altid ledsaget af smertefulde spændinger i nakkemuskulaturen. Det påvirker ens arbejdsevne og generelle livskvalitet, ligesom det fører til problemer med hukommelsen og koncentrationsbesvær.

Behandling af hovedpine med Low Level Laser Therapy

På vores klinik behandler vi hovedpine ved at benytte Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybdegående massage i blandt andet Aarhus, Herning og Silkeborg. Denne metode er yderst effektiv og langt bedre end ordinært smertestillende medicin, der normalt benyttes som behandling.

En væsentlig del af behandlingen går ud på, at der ikke blot er tale om smertebehandling, men om en helingsproces. Det kræver naturligvis en anatomisk viden. Denne har vi oparbejdet og kan derfor udrede problemet.

Behandlingen giver altid et resultat

​Derfor sætter vi os som behandler ind i selve årsagen til smerterne og de involverede anatomiske strukturer. Det er forskelligt, hvor mange gange man skal behandles for hovedpine. De fleste vil dog opleve et resultat ved den første behandling og væsentligt lindring efter få behandlinger.

​Kontakt vores klinik allerede i dag for at aftale opstart af behandlingen af piskesmæld. Du kan for eksempel ringe på telefon 22 16 19 23, men du kan også skrive til os på steele@dadlnet.dk. Vores klinik har beliggenhed i Silkeborg, nær Århus og Herning.