steele@dadlnet.dk   22 16 19 23

Behandling af migræne​ i Silkeborg nær Århus og Herning

Den ægte migræne, som på latin hedder hemicranium, er en relativ sjælden lidelse. Den tilstand er der ikke mange virksomme behandlinger for, men Sumatiptan har lindret mange, som har migræne.

​Imidlertid er der rigtig mange med diagnosen migræne, der ikke har migræne, men en spændingshovedpine. ​​Smerter fra spændingshovedpine kan være stærkt invaliderende. Det fører med andre ord til smertefulde spændinger i nakkemuskulaturen. Det påvirker ens arbejdsevne og generelle livskvalitet, ligesom det fører til problemer med hukommelsen og koncentrationsbesvær.

Behandling af migræne med Low Level Laser Therapy

På vores klinik behandler vi spændingshovedpine ved at benytte Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybdegående massage i blandt andet Aarhus og Silkeborg. Denne metode er yderst effektiv og langt bedre end ordinært smertestillende medicin, der normalt benyttes som behandling af spændingshovedpine.

En væsentlig del af behandlingen går ud på, at der ikke blot er tale om smertebehandling, men om en helingsproces. Det kræver naturligvis en anatomisk viden. Denne har vi oparbejdet og kan derfor udrede problemet.

Migræne behandlingen der giver altid et resultat

​Derfor sætter vi os som behandler ind i selve årsagen til smerterne og de involverede anatomiske strukturer. Det er forskelligt, hvor mange gange man skal behandles for spændingshovedpine. De fleste vil dog opleve et resultat ved den første behandling af spændingshovedpine og væsentligt lindring efter få behandlinger.

​Kontakt vores klinik allerede i dag for at aftale opstart af behandlingen af hovedpinen. Du kan for eksempel ringe på telefon 22 16 19 23, men du kan også skrive til os på steele@dadlnet.dk. Vores klinik har beliggenhed i Silkeborg, nær Århus og Herning.