steele@dadlnet.dk   22 16 19 23

Behandling af rygsmerter i Silkeborg nær Århus og Herning

Lider du af rygsmerter? Hos Klinikken Livet tilbyder vi behandling af rygsmerter ved hjælp af Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybdegående massage. Smerter i ryggen kan føre til yderligere gener som for eksempel hukommelses- og koncentrationsbesvær, men dette vil blive bedre i takt med behandlingen af dine rygsmerter.

Behandling af rygsmerter med Low Level Laser Therapy

Laser terapien er mindst halvanden gang så virksom som traditionel smertestillende medicin i forbindelse med behandling af rygsmerter. I modsætning til medicin fører til det til en konkret helingsproces frem for blot at dæmpe smerterne.

Dertil kommer, at behandlingen er helt uden bivirkninger, samtidig med du vil være smertefri under behandlingen.

Det kræver en indgående anatomisk viden for at kunne behandle dybdeliggende muskler. Hos os har vi det rette erfaringsgrundlag til at kunne afgøre, om der er tale om muskelforbundne smerter, eller om der kan være andre årsager, som kan være mere eller mindre alvorlige. Det skal afdækkes, før vi påbegynder behandlingen.

Før behandlingen skal vi afdække årsagen af rygsmerterne

​Det er således vigtigt, at behandleren kender årsagen til smerterne og hvilke anatomiske strukturer, der er involveret. Det er forskelligt, hvor mange gange man skal behandles for sine smerter i ryggen. Dog bør du forvente et mærkbart resultat allerede ved første behandling og god lindring efter omkring 8-10 behandlinger.

Kontakt os for ekspertrådgivning og behandling af rygsmerter i blandt andet Silkeborg og Aarhus. Du kan ringe på telefon 22 16 19 23 eller skrive til steele@dadlnet.dk.