steele@dadlnet.dk   22 16 19 23

Behandling af andre smertesyndromer​

Smerter kan være stærkt invaliderende. Smerter kan styre hele ens liv med følger i form af en depressiv tendens, hukommelses- og konctrationsbesvær. Listen over de smertesyndromer, som vi kan hjælpe med, er lang. Det er især de smertesyndromer, som det etablerede sygdomssystem ikke er i stand til at finde en forklaring på, som vi er bedst til at finde en løsning på. Nakkesmerter, arm og skuldersmerter herunder frossen skulder, ondt i ryg- og brystmuskler, irriterede slimsække, uspecifikke ledsmerter og hælespor er nogle af de smertesyndromer, som vi har helbredt.

Vi benytter Low Level Laser Therapy ved behandling af smertesyndromer

På vores klinik behandler vi smertesyndromer ved at benytte Low Level Laser Therapy (LLLT) og dybdegående massage, når det er releant i blandt andet Aarhus og Silkeborg. Denne metode er yderst effektiv og langt bedre end ordinært smertestillende medicin, der normalt benyttes som behandling af smertesyndromer.

En væsentlig del af behandlingen går ud på, at der ikke blot er tale om smertebehandling, men om en helingsproces. Det kræver naturligvis en anatomisk viden. Denne har vi oparbejdet og kan derfor udrede problemet.

Behandlingen giver altid et resultat

​Derfor sætter vi os som behandler ind i selve årsagen til smerterne og de involverede anatomiske strukturer. Det er forskelligt, hvor mange gange man skal behandles for sit smertesyndrom. De fleste vil dog opleve et resultat ved den første behandling af smertesyndromet og væsentligt lindring efter få behandlinger.

​Kontakt vores klinik allerede i dag for at aftale opstart af behandlingen af smertesyndromet. Du kan for eksempel ringe på telefon 22 16 19 23, men du kan også skrive til os på steele@dadlnet.dk.